Exposició Fina Miralles. Autor: David B.

L’univers textual i visual de Fina Miralles, al Museu d’Art

El Museu d’Art de Sabadell (MAS) acull l’exposició temporal Fina Miralles. Paraules fèrtils, 1972-2017, que romandrà oberta fins al 29 d’abril. Justament aquest diumenge hi ha una visita guiada gratuïta. 

La mostra organitzada pel MAS amb la col·laboració de la Fundació Ars i l’Estruch, desplega l’univers textual i visual de Fina Miralles amb la presentació de la major part de l’arxiu de textos acompanyats d’una selecció de documents originals i d’obres de la col·lecció del museu, recreant l’escenari de recerca que ha donant lloc a l’edició dels textos de l’artista. Una selecció de textos, escrits, però també llegits per la mateixa artista que expliquen l’univers creatiu de Fina Miralles.

Al voltant de l’exposició, s’han organitzat un seguit d’activitats amb la col·laboració de l’Estruch, l’Acadèmia de Belles Arts de Sabadell, l’Institut Vallès, l’Associació de Dansa Contemporània de Sabadell, l’ESDi, el Màster de recerca en educació de la UAB, la Facultat d’Història de l’Art de la Universitat de Barcelona i el Màster en estudis de la diferència sexual de DUODA.

Visita guiada

Aquest diumenge 4 de març, a les 12 del migdia, el Museu d’Art de Sabadell (MAS) ofereix
una visita gratuïta a l’exposició Fina Miralles. Paraules fèrtils 1972-2017, de la mà de la
seva comissària, la historiadora sabadellenca Maia Creus.

Foto portada: part de la mostra. Autor: David B.