Foto portada: Llucifer i Satanàs, en un moment del muntatge. Autor: David B.

Bon inici dels ‘Pastorets’ de Joventut de la Faràndula

Aquest diumenge Joventut de la Faràndula ha donat el tret de sortida al Nadal amb el que és un dels muntatges més espectaculars d’Els Pastorets, fidels al text de Folch i Torres, però amb una posada en escena de gran format.

Els Pastorets d’aquest any han arribat amb una certa expectació entre el públic, ja que s’ha estrenat una nova direcció, a càrrec de Montse Serra, que ja va dur a terme tasques de direcció en la darrera temporada juntament amb Albert González, incorporant-se al muntatge Albert Gorina, que va dirigir Ratatouille, el petit xef.

En aquesta nova temporada, Els Pastorets de Joventut de la Faràndula han arribat amb canvis i rotacions d’actors en alguns dels papers protagonistes i doblant el repartiment de tots els personatges. Aquest diumenge, han encetat la temporada la parella protagonista formada per Marc Solé i Gorka Plans que es van estrenar la passada temporada com a Lluquet i Rovelló. Qui sí s’ha estrenat en aquesta primera funció ha estat la parella infernal formada per Ferran Vidal que passa d’interpretar Llucifer a Satanàs, fent parella amb Pol Berch, que després de vuit anys fent de Rovelló s’incorpora de nou al muntatge en el paper de Llucifer.
L’altre parella infernal, que s’estrenarà el proper cap de setmana, estarà formada pel veterà Miquel Roselló i Pol Moix que es va incorporar l’any passat fent de Llucifer. L’antiga parella de Pol Berch, Marc Granado (Lluquet), s’incorpora de nou al muntatge en aquesta ocasió en el paper de Sant Miquel.

Un any més, el muntatge on hi estan implicades més de 200 persones, torna a sorprendre al públic amb una posada en escena de gran format, amb efectes especials espectaculars i una il·luminació i posada en escena molt acurada. El clàssic nadalenc ha arribat amb molta força al Teatre La Faràndula, amb una platea gairebé plena en gran part de les vuit funcions previstes.

Representacions

Els Pastorets es representaran els dies 22, 23, 26 i 30 de desembre de 2018 i el 1, 12 i 13 de gener de 2019 al teatre La Faràndula a les 18 hores.

Foto portada: Llucifer i Satanàs, en un moment del muntatge. Autor: David B.