Circ Raluy Legacy. Autor: David B.

El circ Raluy Legacy prorroga les funcions a Sabadell

Després de l’èxit aconseguit els darrers dies a la nostra ciutat de el Circ Raluy Legacy prorroga una setmana més la seva estada a Sabadell.

El circ estarà instal·lat a l’Eix Macià de Sabadell fins el diumenge 15 d’abril, on els espectadors podran passar una bona estona de circ clàssic, amb moltes dosis d’humor i amb les actuacions de trapezi, fonambulisme, màgia, foc, patinatge, teles, o els clàssics pallassos, com l’amfitrió del circ, Lluiset (Lluis Raluy), Sandro i Bigotis.

L’estrella del freestyler i campió del món d’aquesta disciplina, Iya Traoré, exjugador del Paris Saint Germain continuarà fent gaudir al públic una setmana més amb el seu control absolut de la pilota.

iSabadell sorteja 10 entrades dobles pel 13 d’abril

El diari digital de Sabadell posa a disposició de la seva comunitat d’usuaris una desena d’entrades dobles per a la funció del divendres 13 d’abril a les 18:30 hores. Què cal fer per participar-hi? Us heu de donar d’alta al nostre butlletí abans de les 23:59 hores del dimecres 11 d’abril. Per donar-vos d’alta heu de clicar al següent enllaç: ‘Vull rebre el butllellí diari‘, i omplir els camps.

Si ja sou subscriptors del butlletí, ens heu de fer un correu a promocions@isabadell.cat esmentant que voleu participar a la promoció i ja esteu donats d’alta al butlletí. Però atenció: si envieu el correu i no esteu donats d’alta al butlletí, no podrem tenir en compte els vostres noms.

Com sabreu si heu guanyat?

Dijous 12 d’abril publicarem el nom dels guanyadors a les nostres xarxes socials, us enviarem un correu personal notificant-vos que heu guanyat i farem arribar el vostre nom i contacte a l’organització.

Divendres 13 d’abril podreu recollir les invitacions a les taquilles, recomanant-vos que hi aneu una estona abans. Haureu de tenir en compte que les entrades són dobles. Si voleu anar més de dues persones juntes haureu de comprar les entrades restants a les taquilles del circ, on recollireu les invitacions. En tot cas, seureu junts. El Circ Raluy Legacy informa que tots els infants paguen entrada si no tenen menys de dos anys. El preu de les entrades és a partir de 10 euros, excepte el dia de l’espectador. I la compra es fa a través de la web o a les taquilles del circ.

Foto portada: un moment de l’espectacle. Autor: David B.