Un moment del muntatge. Autor: David B.

‘El Geperut de París’ s’instal·la al Sant Vicenç

El Teatre Sant Vicenç acollirà els mesos de febrer i març l’adaptació en format musical de la novel·la de Víctor Hugo escrita al segle XIX, Nostra Senyora de París, que després va popularitzar la factoria Disney.

Aquest diumenge 10 de febrer, el Teatre Sant Vicenç estrenarà un dels muntatges més esperats de la temporada del teatre creualtenc. El geperut de París compta amb amb 70 actors dalt de l’escenari dirigits per Sergio González i Esteve Oliver. La música d’orquestra que acompanya en tot moment els personatges ha estat composada específicament per aquest muntatge de la mà de Xasqui Ten i compta amb la direcció coreogràfica de Cristina Allande i Noelia Mateus de l’Escola de dansa Ritme.

Un moment del muntatge. Autor: David B.
Quasimodo i Esmeralda en un assaig. Autor: David B.

El musical trasllada a l’espectador al París del segle XIX, on un jove de 20 anys geperut i deforme que viu tancat dins de la catedral de Nôtre Dame, anomenat Quasimodo, te ganes d’anar al festival dels bufons però el seu mestre Frollo li ho prohibeix. Ell desobeeix i això portarà conseqüències que acabaran amb un final insospitat.

El repartiment ha volgut comptar amb cares noves dins dels membres del Teatre Sant Vicenç, trobant en els personatges principals a Marc Pons i Sergi González en el paper de Quasimodo), Bea Boronat i Cristina Fabero donant vida a Esmeralda, Arnau Maymí i Toni Garcia com a malvat Frollo, Carles Campoy i David Mercado com a Febo.

Representacions

El geperut de París que s’estrena el 10 de febrer i es podrà veure el 17 i el 24 de febrer i el 3, 9, 10, 16 i 17 de març. Tindrà doble sessió a les 11:30 hores i a les 6 de la tarda excepte els dies 9 i 16, que només hi haurà funció matinal.

Foto portada: un moment del muntatge. Autor: David B.