Jana, la protagonista de la història en un dels assaigs.

‘El préssec gegant’ s’instal·la a la Faràndula

Joventut de la Faràndula encara el seu final de temporada 2018-2019, com és habitual amb l’estrena d’un nou muntatge inspirat en el conte de Roal Dahl James i el préssec gegant.

El nou musical dirigit per dos cares ben conegudes de Joventut de la Faràndula, Alba Grau i Xavi Clapés, s’estrenen en la direcció després del seu pas en diversos muntatges per separat o fent tàndem amb la parella protagonista en la darrera estrena de l’entitat teatral sabadellenca, Rapunzel, la princesa perduda, que tornarà la propera temporada.

El préssec gegant compta amb una posada en escena de gran format i amb projeccions d’imatges i un mapping, un element que no s’ha utilitzat fins al moment en els muntatges de l’entitat. D’altra banda el musical compta amb 10 cançons dels compositors Miquel Tejada i Adri Mena, les coreografies de Montse Argemí i Mertxis Sanchez i la col·laboració de Swingcopats i de l’Escola Songi kune.

Pel que fa al personatge principal de l’obra, la Jana, tindrà un doble repartiment i comptarà amb la interpretació de dues nenes de 10 anys provinents del Taller de Teatre Infantil (Tti), Berta Brasó i Júlia Antolinos, que es repartiran a parts iguals les sis funcions d’aquesta temporada.

Els personatges que acompanyaran a la protagonista de la història seran uns insectes, que utilitzaran un vestuari amb volums dissenyat per Elisa Boada. La Llagosta interpretada per Cristina Barbero, la Marieta de la mà d’Alba Valero, l’Aranya a la que donarà vida Jèssica Martín, la Cuca de llum interpretada per Núria Frutos, el Cuc de seda de la mà de Xavi Salavert i el centpeus interpretat per Marcel Castillejo, acompanyaran a la Jana en una trepidant i esbojarrada aventura.

Representacions

El préssec gegant s’estrenarà el 18 de maig a les 18 hores al Teatre la Faràndula i es representarà el 19, 25 i 26 de maig, els dissabtes a les 18 hores i el diumenge en doble funció a les 12 hores i a les 18 hores.

Sortegem dues entrades dobles

Per poder participar al sorteig de dues entrades dobles per poder assistir a l’estrena de El présses gegant, el proper 19 de maig a les 18 hores al Teatre la Faràndula, heu de seguir el perfil de @isabadell a Instagram, fer m’agrada a la publicació que farem sobre aquest sorteig i etiquetar a tres persones. Podeu participar fins divendres 17 de maig a les 23:59 hores. Sortejarem les dues entrades dobles entre els participants i publicarem el resultat dissabte al matí.

Foto portada: Jana, la protagonista de la història en un dels assaigs. Autor: David B.