El préssec gegant.. Autor: David B.

‘El préssec gegant’ torna a la Faràndula

L’aventura musical de Joventut de la Faràndula pensada per a un públic familiar torna aquest dissabte a l’escenari del teatre la Faràndula de Sabadell, en una història plena de simpàtics insectes, en una adaptació de James i el préssec gegant de Roal Dahl.

La Llagosta interpretada per Cristina Barbero, la Marieta de la mà d’Alba Valero, l’Aranya a la que dona vida Jèssica Martín, la Cuca de llum interpretada per Núria Frutos, el Cuc de seda de la mà de Xavi Salavert i el Centpeus pocavergonya interpretat per Marcel Castillejo acompanyaran a la Jana, la protagonista de la història interpretada per  Berta Brasó i Júlia Antolinos, provinents del Taller de Teatre infantil (TTi) de l’entitat.

El préssec gegant dirigit per Alba Grau i Xavi Clapés, tornarà a emocionar l’espectador en una història on l’amor i la amistat hi tenen un fort protagonisme. Un muntatge on la música la dansa i el color són els màxims protagonistes, als que se suma un majestuós préssec giratori que omple l’escenari del Teatre de la Faràndula i que aconsegueix, juntament amb projeccions i ‘mappings’, embolcallar l’espectador en una història on es remarca la importància d’estimar-se a un mateix. Al muntatge de gran format s’hi afegeix la cara més perversa de la història amb les tietes Esponja i Espina, interpretades per Anna Vidal i Aurora Fernández.

Representacions

El préssec gegant, que farà la seva segona temporada en cartell s’estrenarà el proper dissabte 7 de març i els dies 8, 14 i 15 de març a les 18 hores i el diumenge amb doble funció, a les 12 i a les 18 hores.

Foto portada: un moment de El Préssec gegant. Autor: David B.