Foto portada: un moment de No se que vull ser, al Teatre Sant Vicenç. Autor: David B.

El Sant Vicenç ajorna el muntatge juvenil ‘No sé què vull ser’

La propera setmana, el Centre Sant Vicenç havia previst tornar a pujar a l’escenari el muntatge dirigit per Llorenç Costa i Adrià Aguilera, que va ser l’encarregat d’inaugurar aquesta temporada teatral i que es va veure interromput pel tancament dels teatres a causa de la Covid-19. Però No sé què vull ser “s’ajorna a una nova data més propicia”.

“La situació actual ens preocupa i ens angoixa. Tal com estem en aquest moment amb un índex d’hospitalitzats molt alt ens ha creat a tots plegats un cert neguit que ha fet que ens replantegéssim fer aquesta obra en la que surten 18 joves. Podríem fer la funció perquè així ho permeten les mesures del Procicat però donat que en la nostra entitat es ve a fer teatre perquè ens agrada i no som professionals no podem obligar a ningú a pujar a dalt de l’escenari quan els actors, les seves famílies i la Junta del centre tenim aquest neguit per la seguretat de tots plegats”, ha explicat el president del Centre Sant Vicenç, Jordi Cascales.

“Per nosaltres ha estat una decisió molt dura de prendre perquè no agrada després d’haver anunciat una obra i publicitar-la et vegis obligat a fer marxa enrere degut a aquesta ditxosa pandèmia que tenim. La decisió ha estat totalment consensuada tant amb l’equip directiu com amb les famílies dels actors i de la Junta directiva del Centre Sant Vicenç”.

D’altra banda Cascales ha manifestat que malgrat tot l’activitat del Centre no para i el proper dia 7 de febrer “reestrenarem la Caputxeta Vermella”, un muntatge que es va veure afectat pel tancament de centres culturals a causa de la pandèmia.

“Aquest muntatge es fa amb mascareta a petició dels actors des de que es va estrenar, no representa cap mena de risc i a més és una obra de petit format on només hi apareixen vuit actors. El fet de sortir amb mascareta fa que el risc sigui mínim”.

“La cultura és segura”,ha recordat el president de l’entitat creualtenca. “Des del primer moment que vam obrir el centre aquesta temporada ha estat una prioritat per nosaltres que el Teatre Sant Vicenç sigui un espai segur, de fet ho hem demostrat. Portem molts mesos d’activitats i no hi ha hagut cap brot intern en el teatre. Creiem que estem fent les coses bé i que estem prenent les mesures que s’han de prendre. Sobretot, creiem que estem donant una seguretat total a l’espectador”.

Foto portada: un moment de No se que vull ser, al Teatre Sant Vicenç. Autor: David B.