Els complets desconeguts. Autor: David B.

El Sant Vicenç estrena per Nadal ‘Els complets desconeguts’

Aquest divendres, dia de Nadal, el Teatre Sant Vicenç ha estrenat una divertida obra de situació amb text i direcció de Francesc Xavier Soler. El muntatge està inspirat en el llibre Perfectes desconeguts de Robyn Sisman.

Els complets desconeguts rasllada a l’espectador a un sopar entre parelles que es coneixen de fa molts anys, proposen un repte que deixarà al descobert les intimitats més personals davant de tothom i durant tota la vetllada.

El repte proposat per aquestes quatre parelles és deixar el mòbil a sobre d’una taula i quan arribi un missatge, un WhatsApp o una trucada, cada un dels personatges haurà de llegir-los en veu alta, i tots escoltaran les converses i les trucades rebudes. Davant d’aquest joc maquiavèl·lic començarà a truncar-se una nit, que a priori, semblava una agradable vetllada entre amics de tota la vida. Aquest joc portarà a situacions inesperades, inestabilitat en les amistats, infidelitats en les parelles i es desvetllaran secrets personals desconeguts per tots els comensals fins aquest moment.

El muntatge, de 105 minuts de durada, compta amb una elegant posada en escena i amb els actors Meritxell Reñé, Xeui Jiménez, Núria Martínez, Òscar Rodríguez, Alícia Temprado, David Borrell, Arnau Maymí i Emma Soler, qui també fa tasques d’ajudant de direcció.

Representacions

Els complets desconeguts, que s’ha estrenat aquesta nit de Nadal, tornarà a escena els propers 8, 15 i 16 de gener a les 20 hores al Teatre Sant Vicenç.

Foto portada: un moment de Els complets desconeguts, en la seva estrena. Autor: David B.