Sala Gran del Teatre del Sol. Autor: Cedida.

El Teatre del Sol abaixa el teló de la temporada

Els teatres sabadellencs, i de la resta del país, es van trobar que amb l’inici de l’estat d’alarma van haver de suspendre les funcions que s’estaven representant des del 14 de març. Encara no és sabut amb exactitud quan es podrà reprendre l’activitat teatral, tot i que les perspectives no són precisament les més optimistes.

Aquesta setmana el Teatre del Sol ha fet oficial, en un comunicat, la suspensió de la temporada 2019-2020. “Atesa la situació actual, el Teatre del Sol es veu amb l’obligació de suspendre la temporada. Tanmateix, el teatre manifesta la seva voluntat, sempre que sigui possible, de programar durant la temporada vinent les obres que s’han interromput o no s’han estrenat”, manifesten en el comunicat.

El segon cap de setmana de març es van suspendre totes les activitats culturals a la ciutat, entre elles les funcions del Casament dels petits burgesos, que s’hauria d’haver representat fins aquest diumenge 25 d’abril. El Teatre del Sol també va haver de suspendre la doble obra de la sala Biblioteca, La Trampa i Així va mentir ell al marit d’ella, que s’hauria de representar fins el dia 3 de maig.

Teatre en confinament

Durant aquests dies de l’estat d’alarma vigent, els membres del Teatre del Sol, a l’igual que d’altres entitats teatrals de la ciutat, s’han afegit a la iniciativa sabadellenca #lespectaclecontinuaSabadell, i han emès en directe diversos muntatges que han passat pel teatre en els darrers anys. Aquest dissabte 25 d’abril emetran a través de Youtube, a les 19 hores, el musical de Keko Pujol Càsting, un musical molt animal que es va representar a la Sala Gran en la temporada 2005-2006.

Foto portada: Sala Gran del Teatre del Sol.