El sopar dels idiotes. Autor: David B.

El Teatre Sant Vicenç acull ‘El sopar dels idiotes’

El Teatre Sant Vicenç ha estrenat aquest dissabte la proposta teatral que s’hauria d’haver estrenat la nit de Nadal, però que es va posposar degut a la indisposició d’un dels actors del muntatge.

La comèdia El sopar dels idiotes, és una proposta divertida per les nits d’aquestes festes de Nadal. Una obra de Francis Veber, tot i que es va fer famosa amb l’adaptació francesa homònima al cinema l’any 1998, de la qual se’n va fer un ‘remake’ americà.

El sopar dels idiotes. Autor: David B.
Marcos Fernàndez (Canut) i Josep Pelegrí (Pinyol). Autor: David B.

El muntatge està dirigit per Antoni Garcia, que ja va portar La gàbia de les boges a l’escenari creualtenc. Ha comptat amb la coordinació de Sandra Clapés i Francesc Teruel. Ara, després d’haver passat pel teatre La Bàscula, arriba aquesta comèdia de situació al Teatre Sant Vicenç, que pretén arrencar un somriure a l’espectador amb la història de Pere Canut, que es reuneix cada dimecres amb un grup d’amics i que cadascú d’ells ha d’anar acompanyat d’un idiota i el que porti el més idiota guanya. En aquesta ocasió Canut voldrà portar a aquest sopar a Francesc Pinyol, funcionari d’hisenda i obsés de les maquetes fetes amb llumins. Un cop Canut coneix al “seu” idiota (Pinyol), la seva vida començarà un canvi vertiginós, convertint-se en un dels seus pitjors malsons.

L’elenc del muntatge el formen Marcos Fernàndez, Esperança Vegas, Nicolás Muñoz, Josep Pelegrín, Jordi Amat, Núria Puigmartí, Antoni Pladevall, Francesc Teruel i Sandra Clapés.

Representacions

El muntatge que s’ha estrenat aquest dia dels Sants Innocents, es representarà els propers 3, 4, 10 i 11 de gener de 2020, a les 22 hores al Teatre Sant Vicenç de la Creu Alta de Sabadell.

Foto portada: un moment del muntatge. Autor: David B.