Peter Pan. Autor: David B.

El teatre torna a Sabadell després de Setmana Santa

  • Pilat s’acomiada del Teatre Sant Vicenç.
  • El Teatre del Sol estrena No és tan fàcil, d’Estrena Morena.

Després de l’aturada de Setmana Santa, aquest cap de setmana, els teatres de la ciutat reprenen la programació cultural.

Dissabte torna al Teatre Sant Vicenç el musical dirigit per Toni Ten, Peter Pan, una història que convenç al públic familiar i que està exhaurint les entrades en gairebé totes les funcions. Dissabte també s’acomiadarà dels espectadors el muntatge Pilat, dirigit per Oriol Alguersuari.

Per la seva part, el Teatre del Sol engega màquines amb noves funcions de l’èxit de la temporada Joseph i l’increïble abric en Technicolor. D’altra banda, des d’aquest divendres 6 d’abril la Biblioteca del Teatre del Sol acollirà el muntatge No és tan fàcil de la companyia sabadellenca Estrena Morena. Es representarà els divendres i dissabtes a les 20:30 hores fins el 5 de maig. Mentrestant la companyia Calámine està preparant el muntatge Els joves combustibles que s’estrenarà a la sala petita el proper 20 d’abril.

Joseph i l'increïble abril en Technicolor
Joseph i l’increïble abril en Technicolor. Autor: David B.

Aquest cap de setmana, el 7 i 8 d’abril La casa de Bernarda Alba de Federico García Lorca de la mà de la companyia Antzoki Teatteri, arriba a l’escenari de l’Alternativa Teatre del barri de Gràcia.

D’altra banda El Teatre El Ciervo estrenarà el 14 d’abril el muntatge El criat de dos amos, de Carlo Goldoni. Es durà a terme els dies 14, 15, 21, 22, 28 i 29 d’abril dissabtes a les 22 hores i diumenges a les 18 hores.

El Teatre La Bàscula continua amb les representacions de A les fosques, a càrrec del grup de Teatre Taxta. Per a les funcions del 6 i 7 d’abril les entrades estan exhaurides i es representarà també el 8, 13, 14 i 15 d’abril.

La Simfònica del Vallès, divendres

Pel que fa a la música, aquest divendres la Orquestra Simfònica del Vallès oferirà el concert la Passió segons Sant Joan de Bach al Teatre La Faràndula.

Foto portada: Un moment de Peter Pan al Teatre Sant Vicenç. Autor: David B.