Un moment del muntatge. Autor: David B.

Els colors de ‘Joseph’ tornen al Teatre del Sol

L’exitós muntatge Joseph i l’increïble abric en technicolor, que va aconseguir 7.300 espectadors en la passada temporada, torna aquest dissabte 17 de novembre a l’escenari de la sala gran del Teatre del Sol.

En aquesta nova temporada el Teatre del Sol continua amb la ferma aposta pels musicals i reprèn aquest muntatge dirigit per Ramon Ribalta, amb la direcció musical d’Oleguer Alguersuari i la direcció coreogràfica de Montse Argemí de l’Escola de dansa Bots.

Cristina Barbero, Joan Baptista Torrella, Alba Valero, Bruna Feliciano, Elisabet Paulet, Èric Alés, Marcel Castillejo, Roger Pérez, Albert Estengre o Llorenç Costa juntament amb més de 45 actors i un centenar de nens, tornaran a omplir de vida a una història plena de color que explica com un dels dotze fills de Jacob sobreviu a l’enveja dels seus germans per ser el preferit del seu pare.

El musical Joseph i l’increïble abric en technicolor està basat ens els capítols 37-46 del Gènesi, però adaptat als nostres temps sorprenent l’espectador amb un muntatge acurat, ple de ritme, música, cançons en directe, coreografies i amb molt de sentit de l’humor. Es representarà a partir del 17 de novembre, els dissabtes i diumenges a les 18 hores.

Darreres funcions de ‘Luces de Bohemia’

El muntatge que ha omplert de l’esperpent de Valle Inclán la sala petita del Teatre del Sol, s’acomiadarà el proper 9 de desembre. Per aquells que vulguin gaudir d’un clàssic teatral, amb una posada en escena exquisida, només tenen quatre darreres oportunitats per poder-ne gaudir. Luces de Bohemia es representarà els propers diumenges 18 i 25 de novembre i 9 de desembre a les 18:30 hores i el dissabte dia 8 de desembre que es durà a terme a les 9 de la nit.

Foto portada: un moment del muntatge. Autor: David B.