Els Pastorets. Autor: David B.

‘Els Pastorets’ acomiaden el Nadal

Sabadell és una de les ciutats que pot presumir de comptar amb un parell d’entitats teatrals que puguin a l’escenari dues propostes diferents del mateix text; Els Pastorets o l’Adveniment de l’infant Jesús, de Josep Maria Folch i Torres.

El muntatge que ofereixen tant el Teatre Sant Vicenç com la Joventut de la Faràndula, és l’encarregat de donar la benvinguda al Nadal i per un altre costat també és l’encarregat d’acomiadar les festes nadalenques fins l’any vinent.

Els Pastorets - Joventut de la Faràndula
Un moment de Els Pastorets de Joventut de la Faràndula. Autor: David B.

Joventut de la Faràndula, després d’haver realitzat sis exitoses funcions pel que fa al nombre de públic assistent a les mateixes, acomiadarà la temporada de Els Pastorets amb les dues darreres funcions el proper dissabte 11 i el proper diumenge 12 de gener a les 6 de la tarda al Teatre la Faràndula del carrer de la República de la nostra ciutat. Tot i tancar les representacions, els més petits de l’entitat, els membres dels tallers de teatre infantil, duran a terme Els Pastorets els dies 25 i 26 de gener a la Sala Miguel Hernández.

D’altra banda els membres del Teatre Sant Vicenç després de set primeres funcions omplint la platea del teatre creualtenc, tancaran la temporada amb tres darreres representacions els dies 11, 12 i 19 de gener a les 17:30 hores.

Foto portada: una escena de Els Pastorets del Teatre Sant Vicenç. Autor: David B.