Un moment de els Pastorets. Autor: David B.

‘Els Pastorets’ de Joventut de la Faràndula a punt per rebre el Nadal

Ja s’acosten les festes de Nadal i amb elles arriba un dels clàssics teatrals a la nostra ciutat, Els Pastorets de Josep Maria Folch I Torres. Joventut de la Faràndula oferirà uns muntatge que mantindrà la seva essència i comptarà amb diverses incorporacions tècniques en algunes de les escenes.

Joventut de la Faràndula treballa amb els últims detalls de la posada en escena del que és un dels muntatges de gran format més espectaculars de Els Pastorets, que s’estrenarà aquest dissabte 21 de desembre a les 6 de la tarda al Teatre La Faràndula de Sabadell. Els Pastorets, El buc insígnia de l’entitat, estarà dirigit un any més per Montse Serra i Albert Gorina. En aquesta edició s’ha comptat amb la incorporació d’Alba Peig com a ajudant de direcció.

Pel que fa als personatges principals de l’obra hi haurà una sola parella de Lluquet i Rovelló, formada per Gerard Escudero, que ja va dur a terme aquest personatge la temporada passada i Gorka Plans que passa de fer de Rovelló a fer de Lluquet. Pel que fa a la parella infernal Ferran Vidal i Pol Berch i Miquel Roselló i Pol Moix donaran vida a Satanàs i Llucifer.
El muntatge mantindrà la seva essència, tot i que comptarà amb alguns canvis en les dinàmiques dels actors dins de l’escenari, alguns girs a nivell d’interpretació i s’incorporen algunes novetats tècniques ja que s’ha comprat material per crear nous efectes de color en escena. La directora del muntatge, Montse Serrra, assegura que “seguim en la línia de Els Pastorets que vam fer l’any passat. Hem potenciat les coses que ens havien agradat i hem canviat les coses que potser necessitaven més xispa”.

Representacions

Els Pastorets s’estrenaran el proper dissabte 21 de desembre, al teatre La Faràndula a les 18 hores i es representaran els dies 22, 26 i 29 de desembre de 2019 i el 1, 4, 11 i 12 de gener de 2020.

Foto portada: un moment del muntatge de la darrera temporada de Els Pastorets. Autor: David B.