Mostra de microteatre de sabadell. Autor: David B.

Exitosa estrena de la primera mostra de microteatre

Aquest divendres l’espectacle Coercitio ha estat l’espectacle inaugural dels quatre passis de la primera edició de la primera Mostra de Microteatre de Sabadell, organitzada per la companyia Tres homes Grossos.

Durant aquest cap de setmana, el públic podrà gaudir de 18 espectacles en quatre sessions, en un nou format on el públic es desplaça durant la sessió als tres escenaris, que simultàniament es duen a terme les representacions.

Aquest divendres i després de l’actuació colpidora de Mon Costa, que ha aconseguit omplir d’emocions i sensacions l’antic Poliesportiu Nostra Llar de Sant Oleguer, que actualment acull la seu de l’associació veïnal del barri, s’han iniciat les quatre propostes de microteatre de la nit.

Mostra de microteatre de sabadell. Autor: David B.
El testamento, aquest divendres. Autor: David B.

Un cop acabat l’espectacle inaugural, l’actor sabadellenc Jep Barceló ha inaugurat la mostra i el centenar llarg d’espectadors s’han distribuït en tres escenaris que han dut a terme i de forma simultània els muntatges La más indicada, El coach, El testamento i Quitarse el pijama un domingo me parece córrer un riesgo innecesario.

Aquest dissabte hi haurà dues sessions, a les 18 i a les 21:30 hores. A les 6 de la tarda es podran veure les propostes Favor por favor, Sexe amb un matemàtic, Quick date, Per què, Peça breu de teatre i sense títol. A la sessió de la nit es representaran les funcions Sense llençols, Humor Jondo, Purpurina, Ja el trucarem i No todo va a ser follar.

Diumenge a les 12 del migdia arribarà una nova sessió, que posarà el colofó a la mostra, amb tres muntatges; Adopta un freak, Ventanas i Sueños rotos.

Foto portada: un moment de l’espectacle inaugural Coercito. Autor: David B.