E.R. - Teatre Sant Vicenç. Autor: David B.

Homenatge a Benet i Jornet en la represa de l’activitat del Teatre Sant Vicenç

Aquest divendres i després de l’aturada deguda al Covid-19, el Teatre Sant Vicenç ha pujat al terrat de l’edifici per continuar amb l’activitat teatral de l’entitat i per acomidar una temporada insòlita.

Amb fortes mesures de seguretat, gel hidroalcohòlic,  distancia de seguretat i presa de temperatura inclosa, els membres de l’entitat teatral han traslladat la lectura dramatitzada de l’escenari del teatre al terrat del propi local, per a homenatjar a l’aire lliure al dramaturg català Josep Maria Benet i Jornet i al mateix temps a la recentment desapareguda l’actriu Rosa Maria Sardà, que va interpretar un dels personatges d’aquest text portat al cinema per Ventura Pons.

Els membres del Sant Vicenç han volgut reprendre l’activitat, que també servirà per tancar aquesta atípica temporada, amb la lectura dramatitzada de E.R., una obra que parla sobre el teatre i el món de l’espectacle, i l’utilitza per aprofundir en les relacions entre les persones. Les protagonistes, quatre actrius, interpretades per Esperança Vegas, Consol Ruiz, Salut Madriles i Aina Rovira, parlen d’una mítica actriu, Eulàlia Ribera (E.R.), i a partir de les converses sobre ella es van perfilant les relacions personals entre les diferents actrius.

La lectura dramatitzada de E.R. sota la direcció de Marcel Castillejo, Joan Olivella i Jaume Pont es representarà de nou aquest dissabte 25 de juliol a les 22 hores, amb taquilla inversa (cal reservar entrada) i amb totes les mesures de seguretat per fer front al Covid-19.

Foto portada: un moment de la lectura dramatitzada, aquest divendres. Autor: David B.