Escurxelles Bimbalades. Autor: Cedida.

Il·lús Teatre tanca el cabaret literari fregant el miler d’espectadors

La companyia sabadellenca Il·lús Teatre ha fet un ple absolut en les funcions del seu nou espectacle nadalenc a la CavaUrpí de Sabadell, sota el títol Escurxelles Bimbalades.

Un total de 960 persones han pogut veure, el nou cabaret literari creat i dirigit per Jordi Fité i que ha portat a escena textos de Charles Baudelaire, Joan Margarit, Juan Carlos Ortega, Alejandro Dolina, Pessoa, Garcia Lorca, Stephen Fry i Hugh Laurie, entre altres, combinats amb peces musicals també de diverses procedències, com amb I say a little prayer for you d’Aretha Franklin o la famosa Starry, starry light de Don Mc Lean, per exemple. Tot plegat a les mans dels actors Montse Vidal, Jep Barceló, Santi Ricart i Carles Prats i Marina Prades, Oriol Padrós, Jan Fité i Guillem Barceló en la part musical.

Amb Escurxelles Bimbolades, Il·lús Teatre ha celebrat vint-i-un anys d’espectacles nadalencs. Aquesta peculiar tradició teatral nadalenca de Sabadell va néixer el 1998 a l’Espai Àgora del Centre Cívic de Sant Oleguer i fa dos anys es va traslladar a la CavaUrpí. A més d’aquest espectacle nadalenc, Il·lús també ha consolidat com a tradició un espectacle anual sobre Shakespeare que s’estrena en el marc del Fresc Festival, el festival d’estiu de Sabadell i el Vallès Occidental.

Foto portada: memebres de la companyia Il·lús Teatre. Autor: Cedida.