La Cantant Calva. Autor: David B.

‘La cantant calba’ torna al Teatre del Sol

El Teatre del Sol inicia el proper dissabte 19 d’octubre la temporada teatral amb el retorn a la sala Biblioteca, la primera obra que va escriure Eugène Ionesco, La cantant calba.

El teatre de l’absurd de Ionesco tona a l’escenari de la sala Biblioteca del Teatre del Sol. L’obra és una de les comèdies mes divertides i, al mateix temps, mes desolades del teatre occidental modern. La cantant calba que es va estrenar al Théatre des Noctambules el maig de 1950, encara es representa cada nit al Théatre de la Huchette, de Paris, després de mantenir-s’hi més de 60 anys consecutius.

Després de la bona acollida de l’obra per part del públic a la passada temporada, que va aconseguir exhaurir la majoria de funcions, torna el proper dissabte 19 d’octubre fins al 21 de desembre amb funcions els dissabtes a les 18 i a les 20 hores.

Torna ‘Figuretes de vidre’

El muntatge de Tenesse Williams tornarà a l’escenari de la Sala petita del Teatre del Sol amb Figuretes de vidre. Es reestrenarà el proper 9 de novembre fins el 25 de desembre, amb representacions els dissabtes a les 21:30 hores i els diumenges a les 18 hores.

Foto portada: un moment de ‘La cantant calba’. Autor: David B.