El millor moment, Il·lús Teatre . Autor: David B.

La Cava Urpí trasllada les propostes culturals al Teatre del Sol

UiU promotors i el Teatre del Sol uneixen esforços per oferir propostes culturals a Sabadell mentre dura el tancament de la CavaUrpí, degut a la Covid-19. La promotora sabadellenca també durà a terme diverses propostes al Teatre de l’Acadèmia de Belles Arts i l’Espai Cultura.

Bona part de la desena d’espectacles que UiU té previst oferir en els propers mesos a la ciutat es realitzaran a la Sala Gran del Teatre del Sol, permetent que es puguin dur a terme les tradicionals representacions del cabaret literari nadalenc d’Il·lús Teatre. Donat que l’aforament del nou espai és superior al de la Cava Urpí, s’han previst tres passis del muntatge que encara no té títol. S’estrenarà el dia de Nadal a la nit, com es tradicional, que es repetirà el dia de Sant Esteve i el diumenge 27 a la tarda.

La programació de tardor d’UiU a Sabadell començarà el proper 15 d’octubre a l’Espai Cultura amb l’espectacle Noir, una coproducció amb Il·lús Teatre en el marc de la Setmana Negra de Sabadell, amb Jordi Sans & The Souls i les veus de Jep Barceló i Carles Prats sota la direcció de Jordi Fité i pensada com un homenatge a les pel·lícules, històries i música del cinema negre.

Per la vigília de Tots Sants, el Teatre de l’Acadèmia de Belles Arts acollirà el muntatge Poetes de Cementiri, un recull poètic dirigit per Jordi Fité i protagonitzat per Josep Seguí i Montse Vidal.

La Sala Gran del Teatre del Sol, oferirà dos concerts a càrrec de dos participants locals del concurs d’Antena 3 La Voz. Un primer concert el protagonitzaran Marina Prades i Orol Padrós (el 8 de novembre) i el segon, Roger Padrós & Band (15 de novembre).

El divendres 20 de novembre, l’actriu Sílvia Bel presentarà A partir del silenci, una sessió de poesia i flamenc; mentre que el 4 de desembre, les joves cantants Anna Blázquez i Júlia Saura protagonitzaran un concert amb un recorregut per diversos temes i estils.

Les sessions comptaran amb totes les mesures de seguretat contra la Covid-19, com la distància de seguretat, la higiene de mans, l’ús obligatori de mascareta durant tota la funció i l’aforament reduït i nominal.

La Cava Urpí suspèn la temporada de tardor

Foto portada: El millor moment d’Il·lús Teatre . Autor: David B.