Els Pastorets versió infantil. Autor: David B.

La Faràndula tanca el cicle nadalenc amb la versió infantil de ‘Els Pastorets’

Aquest cap de setmana, La Sala Miguel Hernández, a Ca n’Oriach, ha estat l’escenari de les dues representacions de la versió infantil de Els Pastorets. La versió d’adults va portar al teatre La Faràndula 5.900 espectadors aquesta temporada.

Amb aquestes dues representacions dutes a terme pels membres del Taller de Teatre Infantil (TTi) de l’entitat, Joventut de la Faràndula acomiada de forma definitiva la programació nadalenca que es va iniciar amb l’estrena de Els pastorets el passat 21 de desembre al teatre la Faràndula de Sabadell.

Aquest dissabte i diumenge, 25 i 26 de gener, una cinquantena de persones han fet possible que es dugui a terme dues representacions del clàssic de Josep Maria Folch i Torres, realitzada pels més petits de l’entitat, amb un guió més reduït, però que compta amb la mateixa intensitat que la versió d’adults.

Els Pastorets versió infantil. Autor: David B.
Els Pastorets, a l’escenari de la Sala Miguel Hernández. Autor: David B.

Tot i ser una representació amb una posada en escena més senzilla, els membres dels tallers de Joventut de la Faràndula, dirigits per Mar Aymerich i Berta Robles, han mostrat un any més el talent i la qualitat teatral de les noves generacions que pugen i que ben aviat podrem veure dalt dels escenaris. Tot i així alguns d’ells ja s’han estrenat en la versió adulta de Els Pastorets i d’altres ja han participat en alguns muntatges de l’entitat teatral com La Bella i la Bèstia, Rapunzel, la princesa perduda o el Préssec gegant, que després d’estrenar-se la passada temporada tornarà a la Faràndula el proper 7 de març.

Foto portada: un moment del muntatge. Autor: David B.