Foto portada: una imatge de l'espectacle Silver Droops, de la Sala.

LaSala reobre les seves portes amb ‘Silver drops’

LaSala reobre les seves portes aquest cap de setmana podent oferir el darrer espectacle de la programació del Festival El més petit, que es va veure interromput a causa de les restriccions i només va poder dur a terme a través de la secció digital del festival Petit als núvols.

Amb l’aprovació de l’obertura progressiva d’activitats a tot Catalunya publicada pel Procicat, LaSala oferirà aquest dissabte l’espectacle Silver Drops, de la companyia que duu el mateix nom, un espectacle visual en què el moviment, la plasticitat estètica i una acurada selecció musical es combinen per transportar l’espectador a un viatge fascinant sobre el món de l’aigua.

El fil conductor de l’obra és l’exploració de l’aigua com a fenomen natural, canviant i transformador. A partir d’aquest element, es recreen escenaris, sensacions, fenòmens, atmosferes i situacions que desperten els sentits i que expliquen històries i vivències més properes al món dels somnis que a la realitat.

Promoció: sortegem una entrada triple

El diari digital iSabadell sortegem una entrada triple per a la funció de dissabte a les 18 hores. Si voleu participar-hi ens heu d’escriure un correu electrònic a promocions@isabadell.cat abans de les 23.59 hores de dimecres 25 de novembre amb el nom i cognom de la persona que les recollirà. Per complir amb el confinament municipal de cap de setmana, els guanyadors han de residir a Sabadell. Així mateix us demanem que si hi participeu tingueu previst realment assistir a l’espectacle.

Foto portada: una imatge de l’espectacle Silver Drops, de la Sala.