IV Gala STA. Autor: David B.

Les entitats teatrals sabadellenques presentaran la nova temporada en una Gala virtual

Aquest dimecres a les 20 hores Joventut de la Faràndula, el Teatre Sant Vicenç, el Teatre del Sol i el Ciervo Teatre presentaran la temporada 2020-2021 en la ja tradicional Gala Sabadell Aixeca el Teló, aquest any una edició diferent a les realitzades fins ara.

Els teatres agrupats a l’entitat Sabadell Teatre Associació (STA), han fet front a l’obligada aturada de la temporada passada degut a la Covid-19, retornant als escenaris, amb més força i entusiasme, si cal. Amb moltes dificultats, les quatre entitats de teatre amateur de la ciutat, amb empenta i il·lusió han tirat endavant una temporada que no es preveu gaire fàcil a causa de les mesures que s’han d’adoptar per aturar la pandèmia.

Els membres organitzadors de la Gala Sabadell Aixeca el Teló, han hagut de canviar el format habitual de la Gala en vàries ocasions fins acabar amb la proposta de fer una Gala totalment diferent i en streaming. Aquesta edició, la cinquena de la Gala, hauria d’haver-se mudat del Teatre Principal al Teatre La Faràndula, pels problemes d’aforament que ha tingut en les darreres edicions, acabarà duent-se a terme des de l’escenari del Teatre Sant Vicenç.

La cinquena edició de la Gala s’iniciarà aquest dimecres 30 de setembre a les 20 hores, en directe, des del Teatre Sant Vicenç i es podrà veure a través del canal de Youtube en aquest enllaç. Com és habitual estarà plena de sorpreses i es desvetllarà la programació de Joventut de la Faràndula, el Teatre Sant Vicenç, el Teatre del Sol i el Ciervo Teatre. Dins la Gala hi haurà diverses actuacions dels muntatges que es realitzaran durant aquesta temporada, això si, degut a les restriccions per la pandèmia, no es podran fer des del mateix escenari des del Teatre Sant Vicenç. Els presentadors de la mateixa, encara són una incògnita.

Foto portada: un moment de la IV edició de la Gala Sabadell Teatre Associació. Autor: David B.