Nits d'Agost. Autor: Cedida.

Les ‘Nits d’agost’ arriben el maig al Ciervo

El Ciervo Teatre va estrenat aquest cap de setmana el seu nou muntatge Nits d’agost, una adaptació de l’obra de Tracy Letts.

L’autor intenta reflectir en aquest muntatge  els matisos i colors de les relacions humanes a través de l’addicció, la solitud, el suïcidi i els llaços familiars. Tot això envoltat d’una calor asfixiant del mes d’agost cau sobre la família Vidal, una família desestructurada, que es retroba amb motiu de l’estranya desaparició d’en Bernat, el patriarca. Teresa, una mare malalta de càncer i addicta als medicaments, entrarà en conflicte directe amb les seves tres filles, Bàrbara, Eva i Carolina, traient a relluir les seves misèries i pors.

El muntatge protagonitzat per Marina Jornet en el paper de Teresa i Marina Viñas, Laia Oliveras i Glòria Iniesta en el paper de les seves tres filles, l’obra explora el conflicte generacional dins dels membres d’aquesta peculiar família on els retrets i els secrets s’entrellacen fins a asfixiar tota possibilitat de ser feliços. El repartiment de l’obra el completa Pepi Mollá, Josep Fontan, Jordi Salallasera, Queralt Cumella, Carles Preixens, Quim Ribalta i Carlos Prieto

Representacions

Nits d’agost es representarà al teatre El Ciervo els propers 11, 12, 18 i 19 de maig, els dissabtes a les 22 hores i els diumenges a les 6 de la tarda.

Foto portada: un moment de la representació al Teatre El Ciervo. Autor: Cedida.