Odissea de Latung La La. El més petit de tots. Autor: David B.

‘L’Odissea de Latung La La’ obrirà la 15ª edició d’El Més Petit de Tots

Sabadell acollirà 38 activitats en els quinze dies de duració del Festival d’Arts Escèniques per a espectadors de 0 a 5 anys, El Més Petit de Tots, que arrenca el proper diumenge 10 de novembre. La programació sabadellenca s’iniciarà amb l’estrena de l’Odissea de Latung La La, una coproducció entre El Més Petit de Tots, LaSala i la companyia David Ymbernon orientada al públic de zero a cinc anys.

Durant els dies del festival es podran veure a la ciutat espectacles com Tumble in the jungle, d’Inger Cecilie Bertrán de Lis (Noruega); Musicals per als més menuts, de la companyia catalana Pels Més Menuts; Klank, dels holandesos Dadodans, Tattarrattat! de la companyia belga Frieda i Stemmestammen, de Karstein Solli Produksjoner (Noruega).
El festival també ha programat Un opéra de papier, dels francesos Le Fil Rouge, una producció per a espectadors més grans de cinc anys d’edat amb la qual es vol celebrar el quinzè aniversari de la mostra reunint el públic que ha passat per les seves funcions en tot aquest temps. “És una aclucada d’ull als nens i nenes que han passat pel Festival i que ara ja són ‘grans’. Per a ells portem una companyia que destacada per la seva qualitat i rigor excepcionals”, ha apuntat la directora del Festival, Eulàlia Ribera.

Encontre Internacional

La ciutat serà la seu de la quarta edició de l’Encontre Internacional d’Arts per a la Primera Infància que del 15 al 17 de novembre reunirà artistes, programadors, investigadors i professionals del sector per debatre les noves tendències en el camp de l’art adreçat a nadons. La trobada, que abordarà el repte de la inclusió, comptarà també amb representacions, sessions de formació, conferències i una festa oberta a tothom que, amb el títol de L’Hora del Pati, portarà a l’Estruch espectacles, tallers i instal·lacions.

Foto portada: un moment del procés de creació de l’Odissea de Latung La La, aquest dimarts. Autor: David B.