La fetillera i Rapunzel. Autor: David B.

‘Rapunzel’ torna a lluir la seva cabellera a La Faràndula

El muntatge estrenat la temporada passada, dirigit per Salva Peig i Maria Pla i que va aconseguir complaure a 4.200 espectadors, torna aquest dissabte al Teatre La Faràndula. Ho farà durant dos caps de setmana i un total de sis funcions. 

70 actors en escena, tornaran a fer reviure la història de la jove Rapunzel, interpretada per Alba Grau, que viu aïllada de la societat en la seva torre dins del bosc després d’haver estat raptada i apartada dels seus pares des de ben petita per la Fetillera, a la que dóna vida Maite Ferrer. La seva vida farà un gir radical al conèixer al jove Gynn Fisher, de la mà de Xavi Clapés.

oto portada: un moment de 'Rapunzel, la princesa perduda'. Autor: David B.
Foto portada: un moment de ‘Rapunzel, la princesa perduda’. Autor: David B.

Després de codirigir diversos cicles de Els Pastorets o El conte de Hansel & Gretel, l’exitós tàndem entre Peig i Pla, tornen a pujar a l’escenari una obra inspirada en un conte clàssic, en aquest cas dels Germans Grimm, portat a l’actualitat. Rapunzel, la princesa perduda, és un musical de gran format, dirigit a un públic familiar, que compta amb 18 enganxosos temes musicals composats per Xasqui Ten acompanyats de les vistoses coreografies de Montse Argemí de l’escola de dansa Bots.

Representacions

El gran acollida d’aquest musical continua viva aquesta temporada amb sis noves funcions al Teatre La Faràndula, dues d’elles matinals. Es reestrenarà aquest dissabte 16 de març a les 18 hores amb funcions el dissabte 23 de març a les 18 hores i els diumenges 17 i 24 de març en doble funció a les 12 i a les 18 hores.

Foto portada: Rapunzel, en un moment del muntatge. Autor: David B.