Rapunzel. Autor: David B.

‘Rapunzel’ torna dissabte a la Faràndula

  • Rapunzel viu les seves darreres sis representacions al teatre La Faràndula. 
  • Sortegem dues entrades dobles per a la representació de dissabte a les 18 hores. 

L’èxit de les dues passades temporades de Joventut de la Faràndula que fins el moment ha aconseguit més de 7.000 espectadors, torna a l’escenari de La Faràndula per obrir la temporada teatral de l’entitat.

El musical Rapunzel, la princesa perduda dirigit per Salva Peig i Maria Pla tornarà a aixecar el teló aquest dissabte amb sis noves funcions amb les que aquest muntatge, després de rodar tres temporades, s’acomiadarà dels espectadors el proper diumenge 10 de novembre.

70 actors en escena, tornaran a donar vida a la història de la jove Rapunzel, interpretada per Alba Grau, que viu aïllada de la societat en la seva torre dins del bosc després d’haver estat raptada i apartada dels seus pares des de ben petita per la Fetillera, a la que dóna vida Maite Ferrer. La seva vida farà un gir radical al conèixer al jove Gynn Fisher, de la mà de Xavi Clapés.

Novament, aquest musical de gran format tornarà a captivar a petits i grans, ja que compta amb unes vistoses coreografies de de Montse Argemí de l’escola de dansa Bots i amb música composada per a l’ocasió de la mà del compositor sabadellenc Xasqui Ten.

Representacions

Rapunzel, la princesa perduda, s’estrenarà aquest dissabte 2 de novembre a les 18 hores al Teatre La Faràndula de Sabadell. Es representarà el diumenge 3 de novembre en doble funció a les 12 i a les 18 hores, el dissabte 9 de novembre a les 18 hores i el diumenge 10 de novembre, en doble funció.

Sortegem dues entrades dobles

Joventut de la Faràndula ha posat a disposició de iSabadell dues entrades dobles per a la representació de dissabte a les 18 hores. Si voleu tenir opcions de ser els guanyadors, heu de seguir els següents passos

Foto portada: un moment de Rapunzel. Autor: David B.