Els Pastorets - Joventut de la Faràndula

Satisfacció generalitzada en l’estrena de ‘Els Pastorets’ de la Faràndula

Aquest dissabte Joventut de la Faràndula ha aixecat el teló d’una nova temporada nadalenca, amb el què és la buc insígnia de l’entitat, Els Pastorets de Josep Maria Folch i Torres. Estaràn en cartell fins el dia 12 de gener de 2020.

Amb un teatre gairebé ple, ha arrencat la primera sessió de les vuit representacions que Joventut de la Faràndula oferirà al Teatre de la Faràndula de Sabadell aquest clàssic teatral per les festes de Nadal. Una vegada més, el muntatge de gran format de Els Pastorets, ha convençut al públic, amb la posada en escena ja clàssica marca de la casa, però amb alguns girs de guió que han sobtat i alhora agradat als assistents en la posada de llarg del muntatge.

Els Pastorets - Joventut de la Faràndula
Un moment de Els Pastorets. Autor: David B.

En aquesta edició hi trobem una sola parella de protagonistes, en Lluquet i Rovelló, formada per Gerard Escudero, que ja va dur a terme aquest personatge la temporada passada i Gorka Plans que passa d’interpretar a Rovelló per fer de Lluquet. Pel que fa a la parella infernal Ferran Vidal i Pol Berch i Miquel Roselló i Pol Moix donen vida a Satanàs i Llucifer. Per segon any consecutiu agafen la direcció de Els Pastorets l’equip format per Montse Serra i Albert Gorina, al que s’ha incorporat Alba Peig com a ajudant de direcció.

Novament, Joventut de la Faràndula ofereix un muntatge espectacular de Els Pastorets, replet d’efectes especials, visuals i sonors, que res te que envejar a cap proposta teatral professional. Un espectacle totalment recomanable per aquestes festes.

Representacions

Els Pastorets que s’han estrenat aquest dissabte al Teatre La Faràndula es representaran els dies 22, 26 i 29 de desembre de 2019 i el 1, 4, 11 i 12 de gener de 2020 a les 18 hores.

Foto portada: Lluquet i Rovelló, amb Satanàs, en una de les escenes de l’obra. Autor: David B.