El Muntaplats

Torna el teatre a la Quartera amb ‘El Muntaplats’ de Harold Pinter

La companyia de teatre sabadellenca alGalliner, torna a La Quartera després de la bona rebuda obtinguda amb el seu darrer muntatge, Els fusells de la senyora Carrar, de Bertolt Brecht.

Santi Ricart i Òscar Castellví interpretaran el text intrigant amb tocs de comèdia del dramaturg anglès i Nobel de Literatura Harold Pinter, El Muntaplats. El muntatge dirigit per Albert González, explica la relació de les persones amb el poder a través de dos personatges que Pinter col·loca en una situació misteriosa que va enredant-se, gràcies a l’absurd, fins a esdevenir còmica, tot i que el rerefons de l’obra és tràgic.

En definitiva, una obra política que convida l’espectador a la reflexió i alhora fa establir paral·lelismes amb l’actualitat, on qüestionar les normes i atrevir-se a protestar té les seves conseqüències.

El Muntaplats es podrà veure a la Sala Quartera (Can Capablanca), dins la quarta temporada de programació teatral de l’espai, a partir de divendres 26 de febrer fins el 13 de març, amb funcions els divendres i dissabtes, a les 8 del vespre.

Foto portada: fragment del cartell de l’obra.