Foto portada: un moment de l'espectacle. Foto. ACN / cedida.

Pep Tosar porta la seva aproximació a García Lorca al Principal de Sabadell

El director i actor balear Pep Tosar portarà aquest dissabte la seva mirada sobre Federico García Lorca al Teatre Principal de Sabadell. El diari digital iSabadell sorteja una entrada doble entre la seva comunitat de seguidors. 

Pep Tosar proposa una mirada polièdrica envers la figura del poeta granadí Federico García Lorca. El muntatge enllaça, a través de nou escenes que recorren la vida del poeta, música, dansa, text i imatges. El seu centre narratiu és un viatge en tren. En el fons, però, el veritable viatge és al món interior de Lorca, abans del seu tràgic final, a través dels paisatges de Castella i Andalusia.
El Federico García de Tosar és molt musical, tot i que també documental i testimonial, però especialment flamenc. Figures destacades del nou flamenc acompanyen Tosar en la posada en escena: el músic i guitarrista Rycardo Moreno, el bailaor José Maldonado, la cantaora Mariola Membrives i el percussionista David Domínguez. L’obra es va estrenar al festival Grec l’any 2015, i es va veure durant cinc setmanes l’any passat al Teatre Romea. 

iSabadell sorteja una entrada doble

L’organització ha posat a disposició de la comunitat de iSabadell una entrada doble per a la funció d’aquest dissabte 21 d’abril a les 21 hores al Principal. Què cal fer per participar-hi? Us heu de donar d’alta al nostre butlletí abans de les 23.59 hores del dijous 19 d’abril. Per donar-vos d’alta heu de clicar al següent enllaç: ‘Vull rebre el butllellí diari‘, i omplir els camps.
Si ja sou subscriptors del butlletí, ens heu de fer un correu a promocions@isabadell.cat esmentant que voleu participar a la promoció i ja esteu donats d’alta al butlletí. Però atenció: si envieu el correu i no esteu donats d’alta al butlletí, no podrem tenir en compte els vostres noms.

Divendres 20 d’abril publicarem el nom dels guanyadors a les nostres xarxes socials, us enviarem un correu personal notificant-vos que heu guanyat i farem arribar el vostre nom i contacte a l’organització. Podreu recollir les entrades a les taquilles del teatre una estona abans de la funció, donant el vostre nom complet.

Foto portada: un moment de l’espectacle. Foto. ACN / cedida.