Trompetes de la mort

Belles Arts recupera la companyia de teatre amb ‘Les trompetes de la mort’

L’Acadèmia de Belles Arts de Sabadell ha recuperat la companyia de teatre amb la producció Les trompetes de la mort, escrita per Joan Romeu i Núria Santander amb textos addicionals d’Ana Domínguez Ibáñez.

Les trompetes de la mort se suma a les propostes de l’agenda d’estiu 30 nits i més… Sota la direcció de d’Enric Company, que ja va participar i dirigir algun dels muntatges de la última temporada de teatre de l’Acadèmia de Belles Arts, amb els textos d’entre altres, de Josep Maria Benet i Jornet, Bernabeu a les fosques a l’any 2003.

El muntatge neix a partir de les cartes escrites per l’avi i el besavi de García Lorca, on es dóna vida a les veus silenciades durant la Guerra Civil. En l’obra, l’actriu Dolors Ruiz interpreta García Lorca. Durant la representació s’utilitza tant el català com el castellà i s’ha inclòs tres versions diferents de la cançó de Maria del Mar Bonet, Què volen aquesta gent.

Representacions

El muntatge que recupera la companyia estable de teatre de l’Acadèmia de Belles Arts de Sabadell es podrà veure en les tres darreres representacions, el proper divendres 14 de juliol a les 21:30 hores, el dissabte 15 de juliol a les 22 hores i el diumenge 16 de juliol a les 18:30 hores.

Foto portada: un moment de la representació. Autor: David B.