Foto: David B.

[Foto] Així és el cartell del Carnaval, que escalfa motors

El cartell oficial del Carnaval 2020. Autor: cedida.
El cartell oficial del Carnaval 2020. Autor: cedida.

El Carnaval 2020 escalfa motors a Sabadell. Aquest any se celebrarà el cap de setmana del 21 al 23 de febrer, amb in crescendo fins la multitudinària rua de Carnaval diumenge a la tarda. El grup Disbauxa ha presentat el cartell i el programa. 

El cartell és fruit de la col·laboració entre el grup Disbauxa i l’Escola Illa. S’han presentat 13 propostes per al cartell, que l’organització defineix com “agosarades”. En destaquen la “gran qualitat, l’originalitat i la professionalitat” mostrada pels joves dissenyadors. La guanyadora ha estat Luna Ochoa. El cartell guanyador mostra un gran olla i els aliments amb que s’elabora la tradicional sopa de Carnaval, la Catxaruta, i evoca la rua de la Disbauxa.

En aquesta edició del Carnaval se celebrarà la novena edició del Concurs de Disfresses Infantils i Familiars i el sopar popular de la Catxaruta. També hi haurà un concert de DJ Mari Carmen Free. La presentació oficial dels actes de Carnaval es farà dimarts 18 de febrer a les 12.30 hores a la plaça del doctor Robert. Serà, de fet, el primer acte del Carnaval.

Foto portada: una foto del Carnaval de l’any passat. Autor: David B.