Una escena de 'Castle School'. Autor: David B.

‘Castle School’ aterra al Teatre Victòria

L’èxit de la passada temporada del Teatre del Sol, Castle School, que va aconseguir 9.000 espectadors en 56 funcions, arriba al Paral·lel barceloní per continuar recol·lectant passions.

El musical Castle School se situa en un castell medieval, als afores de Londres i a través de la música i el ritme afronta temes de total actualitat com són l’assetjament escolar que rep un alumne nou, les males influències, el primer amor, l’amistat, l’excés d’autoritat, fins i tot es parla de política, de la crisi econòmica i de la conegudíssima reforma del sistema educatiu.

El muntatge de l’Escola de Dansa Ritme arribarà a Barcelona aquest novembre i desembre, amb sis funcions dins de la programació exclusiva per als centres d’ensenyament Espectacles amb classe del Teatre Victòria, una programació adreçada a l’alumnat de primària, secundària i batxillerat.

Representacions

A més de les sis funcions que s’oferiran als centres d’ensenyament, es duran a terme quatre funcions matinals obertes al públic en general. Es realitzaran els diumenges 12, 19 i 26 de novembre i el 3 de desembre a les 11:30 hores al Teatre Victòria de Barcelona.

Foto portada: un moment de ‘Castle School’ a l’escenari del Sol. Autor: David B.