Rodatge de El confidente. Autor: David B.

Comença el rodatge de ‘El confidente’ a Sabadell

Sabadell és des d’aquest matí un dels escenaris del rodatge de ‘El confidente’, una sèrie de televisió per a Movistar+.

Els carrers de les Tres Creus i de Zurbano i el vestíbul del Teatre La Faràndula seran escenari, aquest dijous i divendres, del rodatge de la sèrie de televisió que s’emetrà a Movistar+.

La sèrie, que de moment té com a títol provisional de El confidente, està dirigida per Mariano Barroso i produïda per MOD Producciones. La sèrie que està ambientada als anys 1970, és una adaptació de la novel·la d’Ignacio Martinez de Pisón El día de mañana.

El confidente compta amb alguns actors coneguts de sèries catalanes com David Selvas que va aparèixer en diverses sèries com La Riera o Laberint d’Ombres, Bruna Cusi de Polseres vermelles i Oriol Pla, de Merli.

La sèrie compta amb el suport de l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, que, per mitjà de la Film Commission, vetlla per la protecció i l’impuls de la producció audiovisual a Catalunya.

Afectacions del trànsit

Degut a la gravació de la sèrie, el carrer de les Tres Creus –entre carrer de Sant Llorenç i el carrer de Narcís Giralt–, estarà tallat al trànsit de vehicles el dijous, de de 9:30 a 17 hores. Divendres el carrer de Zurbano es tallarà de manera intermitent entre el carrer Sant Pau i el carrer del Sol.

Foto portada: un moment del rodatge en front del Teatre la Faràndula. Autor: David B.