Luces de Bohemia. Autor: David B.

Darreres funcions de ‘Luces de Bohemia’ al Teatre del Sol

El muntatge del clàssic de Ramón María del Valle-Inclán dirigit per Ramon Ribalta, s’acomiadarà dels espectadors el proper 25 de març.

El gran èxit de la sala petita Teatre del Sol d’aquesta temporada, Luces de Bohemia, durà a terme en les properes setmanes les sis darreres funcions.

Luces de Bohemia. Autor: David B.
Luces de Bohemia. Autor: David B.

Després de 30 funcions i més de de 2.000 espectadors des de la seva estrena el passat 28 d’octubre, el protagonista Max Estrella, que recau en un dels rostres habituals del Teatre del Sol, Enric López, dirà adéu a la sala petita del teatre, juntament amb Carlos Prieto, Ricardo García, Estela Pérez, Cristina Suárez, Gemma Pellicer, Rubén Medina, Manu Fuster i Miquel Vidal.

Darreres funcions

Les sis darreres representacions de Luces de Bohemia es duran a terme els diumenges 18 i 25 de febrer i 4,11,18,25 de març a les 18:30 hores a la sala petita del Teatre del Sol.

La Sala Gran continua amb el musical per a tots els públics Joseph i l’increïble abric en technicolor, que retoca els horaris, a partir del 18 de febrer, només hi haurà funcions els dissabtes i diumenges a les 18:30 hores.

iSabadell sorteja una entrada doble

El Teatre del Sol ha posat a disposició de iSabadell una entrada dobles per a veure Luces de Bohemia aquest diumenge 18 de febrer a les 18 hores. Per participar, heu de respondre abans de les 23:59 hores de divendres 16 de febrer a promocions@isabadell.cat a la següent pregunta: Qui dirigeix el muntatge Luces de Bohemia? Cal indicar nom i cognoms. Dissabte 17 de febrer farem el sorteig i donarem el nom del guanyador.

Foto portada: un moment de Luces de Bohemia. Autor: David B.