Carnaval. Autor: David B.

El Carnaval de Sabadell, en imatges

Aquest diumenge s’ha dut a terme la rua de Carnaval on han participat més de 1.400 persones dividides en 18 comparses, de les quals 10 són carrosses acompanyades de comparsa.

El món de fantasia, els dibuixos animats, el cinema, París o la natura han estat alguns dels temes que han triat les diferents entitats participants. Després d’un cap de setmana de festa i d’una intensa rua plena de música, alegria i color, s’han donat els premis a les diferents categories entre tots els participants.

Els guanyadors del primer premi de carrossa han estat l’associació escènica Jym’s amb Sweet Candy Ball, el segon premi ha estat per l’Associació de Veïns del Torrent amb Moulin rouge i el tercer per Fantasia en el mar de l’Associació de veïns de la Plana del Pintor. Pel que fa a comparses el primer premi ha estat per Al Compás, amb la Primavera al compás, el segon premi ha recaigut en el Club Natació Sabadell i els seus Dolços caramels.

Aquest any s’han donat diversos premis. A l’escenografia l’AMPA Turonet, al color el Grup d’Amics de Sabadell, al vestuari la Germandat de Polinyà, a la originalitat l’Escola de dansa Monica Escolà, a la millor coreografia a l’escola de dansa Harmony i la interacció amb el públic als Espartanos de Polinyà.

Foto portada: els guanyadors del primer premi de comparsa i carrossa. Autor: David B.