Carnaval

El Carnaval de Sabadell, en imatges

Aquest diumenge s’ha celebrat la Rua de Carnaval on han participat més de 1.600 persones, 22 comparses i 19 carrosses. Després d’un cap de setmana de festa i d’una intensa rua plena de música, alegria i color, s’han donat els premis a les diferents categories entre tots els participants.

El primer premi de la carrossa més comparsa ha estat per a l’associació escènica Jym’s, de Montcada, amb el tema Drakonia, el segon premi ha recaigut en l’Associació de Veïns del Torrent del Capellà amb el tema Un torrente de cisnes, i el tercer premi ha estat per l’Associació de Veïns de la Plana del Pintor amb El món ideal arriba al Carnaval.

Si no podeu veure les fotos, ho podeu fer a Flickr: ‘Carnaval Sabadell 2017‘. El text segueix a sota.

Pel que fa a les comparses, el primer premi ha estat pels Bollycaos de Els Espartanos de Polinyà i el segon premi ha estat per La Joventut de la Faràndula amb Ratatouille el petit xef.

El premi a la millor coreografia ha recaigut en l’escola Harmony Dansa, el premi a la millor escenografia ha estat per l’Escola de dansa Mónica Escribà i el premi al millor vestuari ha estat per l’Associació de Veïns de Sant Julià. El premi especial originalitat ha recaigut en el Club Falcons i l’especial implicació amb el públic ha estat pels Mandukos.

Foto portada: un moment de la rua de Carnaval. Autor: David B.