Universitat Popular de Sabadell. Autor: David B.

El centenari de la Revolució Russa inaugurarà la sisena edició de la Universitat Popular

Els sisè curs de la Universitat Popular de Sabadell (UPS) s’obrirà amb un cicle de tres sessions que es centraran en el centenari de la Revolució Russa. També hi haurà un cicle dedicat a la democràcia, lliçons de matemàtiques, tertúlies, cinema i tallers de xarxes socials.

La primera sessió de la UPS d’aquest curs la impartirà el professor d’Història de la UAB Alejandro Andreassi, que tindrà lloc el 24 d’octubre a les 7 de la tarda, al casal Pere Quart. Seguirà amb la tertúlia titulada El manifest comunista i el repàs de la revolució russa a Catalunya.

Les següents trobades seran dues classes de matemàtiques, que donaran pas al cicle de quatre sessions on es debatrà sobre la democràcia, des de diversos punts de vista. La primera sessió es parlarà sobre què és la democràcia, i en les següents sessions es tractarà sobre quin és el paper dels mitjans de comunicació, les minories en democràcia o la democràcia fora de la llei.

Durant el curs es duran a terme tertúlies sobre El manifest comunista, de Marx i Engels, o La cabana de l’oncle Tom i es completarà amb un Cine-Fòrum i un taller de xarxes socials.

Foto portada: membres de la UPS en la presentació del curs. Autor: David B.