Teatre el Ciervo Sabadell

El Ciervo continua apostant pel teatre amateur

Els propers 25 i 26 de Febrer, El Ciervo (c. Viladomat, 26) torna a ser amfitriona de la Mostra de Teatre, que ja va acollir dues obres els passats 11 i 12 de Febrer ( ‘L’Agència‘, de la Cia. La Personal, i ‘Plet per l’ombra d’un ruc’ a càrrec de la companyia sabadellenca Kakaiba, respectivament). L’objectiu d’aquesta mostra és posar a l’abast del públic local obres fetes per joves companyies amateurs que no resulten fàcils de trobar als circuits teatrals convencionals.

Testimoni de càrrec
Imatge de 'Testimoni de càrrec'. Autor: El Ciervo

Val a dir que en el cas de ‘Plet per l’ ombra d’ un ruc’, ja s’ havia estrenat al pati del Museu d’Art amb motiu de la Festa Major 2011, si bé la pluja va precipitar el final. Unes setmanes després, es va tornar a representar al Casal Pere Quart amb plena assistència de públic i crítiques molt favorables. Aquesta Mostra, doncs, ha estat la tercera vegada on s’ ha pogut gaudir d’ aquest espectacle, mentre que les altres tres obres es representen per primer cop a la nostra ciutat.

Dissabte 25, a les 22 hores, estava prevista la representació de  ‘Con los tiempos que corren’, de la Companyia Èxit, que en clau de comèdia explica els problemes d’ una parella de joves afectats per la crisi. No obstant, problemes tècnics d’ última hora fan que en aquests moments no poguem confirmar el títol de l’ obra que finalment s’ oferirà.  I al dia següent, però a les 18 hores, la companyia Taula de Teatre oferirà el clàssic ‘Cianuro, ¿solo o con leche?‘, sobre els intents frustrats d’ una família per acabar amb el malhumorat ancià amb qui viuen.

Cianuro ¿solo o con leche?
Cianuro, ¿solo o con leche?, proposta pel dia 26.

D’altra banda, El Ciervo va participar el passat 12 de Febrer al 18è Concurs de Teatre Amateur Rafael Anglada celebrat a Santa Coloma de Farners, amb la seva última obra ‘Testimoni de càrrec’ basada en el text homònim d’Agatha Christie i en la pel·lícula que Billy Wilder va dirigir el 1958. La valoració del grup és molt positiva, tot i que fins el proper 10 de Març no es coneixerà si se’ls hi ha atorgat algun premi. Tot i així,  ja poden comptar amb el 9,1 de la nota del Premi del Públic, que demostra un cop més el bon nivell teatral de la nostra ciutat.