Sasha

El documental ‘Sasha’ del sabadellenc Fèlix Colomer guanya el ‘Festival InDOCumentari’

La primera edició del Festival inDOCumentari, un festival internacional dedicat al cinema documental en qualsevol de les seves expressions, ha escollit com a guanyador el documental Sasha.

inDOCumentari, el festival a la fresca de cine documental, es durà a terme els dies 18, 19 i 20 de maig a la Capella de Can Gambús, organitzat per les productores independents La Produktiva Films i Plans Films, juntament amb el restaurant vegetarià La Capella i el suport de la revista de cinema Dirigido Por. El dijous i el divendres es projectaran el dos documentals finalistes i el dissabte el documental finalista, Sasha.

El director del documental Sasha, el sabadellenc Fèlix Colomer, s’ha mostrat content per ser el guanyador del Festival inDOCumentari. “vam apostar pel festival”.

Ha estat una gran casualitat que un festival que neix a Sabadell els guanyadors també siguem de Sabadell. Haver guanyat a la nostra ciutat encara ens fa més il·lusió”. Es un orgull haver guanyat en un festival on s’han presentat més de 30 documentals de set països diferents”, ha apuntat Colomer.

El documental s’estrenarà a les sales de cinema a principis del mes de juny. “El més possible és que es projecti durant una setmana als cinemes Imperial de Sabadell i a algunes sales de Barcelona, Montcada i algun més que encara està per concretar”, ha explicat Colomer.

Foto portada: Fragment del cartell del documental Sasha.