Portada: un fragment del cartell de la 9a edició del festival.

El Festival de Cinema de Terror, ajornat fins el 2021

Després de quedar-se a mitges l’edició d’enguany del Festival de Cinema de Terror de Sabadell degut a les restriccions imposades per l’estat d’alarma per Coronavirus, l’organització ha decidit ajornar la celebració de la resta del Festival d’enguany fins al març de 2021.

La part de la novena edició del Festival que no es va poder dur a terme el passat mes de març, s’ajuntarà amb la celebració de la desena edició “creant així una gran edició per celebrar el nostre desè aniversari, del que ens reservem algunes sorpreses de cara a la propera edició, que anirem desvetllant a poc a poc”, asseguren els organitzadors.

L’organització retornarà en els propers dies l’import de les entrades adquirides, en el mateix compte de pagament i en breu també comunicaran els guanyadors de tots els concursos que tenien actius, “incloent alguna que altra sorpresa”. “Durant l’estiu us anirem informant de les dates de la propera edició, així com de la temàtica i la posada en marxa dels diversos concursos, perquè tots puguem gaudir d’una desena edició sense estar-nos de res”, diuen.

Foto portada: un fragment del cartell de la 9a edició del festival.