Mishima a l'escenari del Fresc Festival. Autor: David B.

El Fresc Festival tanca la tercera edició superant els 4.000 espectadors

Aquest dilluns l’actuació del grup Mishima ha estat l’encarregat de tancar el Festival d’Estiu del Vallès Occidental, amb localitats exhaurides amb setmanes d’antelació.

El Fresc Festival Sabadell 2019  ha tancar aquest dimarts la seva tercera edició superant la xifra de 4.000 espectadors, la qual cosa suposa un índex d’ocupació superior al 75 per cent. Des del 26 de juny, el Fresc ha ofert 28 espectacles de música, teatre, escena familiar i paraula, sota l’organització de la Fundació 1859 Caixa Sabadell, UiU Promotors i Joventuts Musicals de Sabadell, amb BBVA com a partner principal.

“Les dades de venda d’entrades demostren, un cop més, que el Fresc Festival ja es una oferta que el públic té en la seva agenda estiuenca. Els espectadors ja hi compten i, en molts casos, per venir en més d’una ocasió”, ha manifestat Joan Carles Sunyer, director de la Fundació 1859 Caixa Sabadell.
Els organitzadors han assegurat que “un cop consolidada la iniciativa com a cita indispensable de l’estiu al Vallès Occidental” plantegen fer un nou impuls al model, incorporant-hi algunes novetats de cara a l’any que ve. “L’objectiu principal és millorar, encara més, l’experiència dels visitants amb mesures com la potenciació de l’espai OFFresc, que permet gaudir dels espectacles en un ambient més íntim i proper, i posant encara més en valor el Jardí de l’Espai Cultura Sabadell”.

“Volem que el públic no només vingui a gaudir de la cultura a la fresca sinó que, a més, gaudeixi més de l’espai i de les seves possibilitats en aquesta època de l’any”, avança Sunyer.

Foto portada: un moment del concert de Mishima d’aquest dilluns. Autor: David B.