Batuta d'honor Bernat Castillejo

El músic Bernat Castillejo rep la Batuta d’honor

La sisena Batuta d’Honor de Joventuts Musicals de Sabadell ha estat lliurada aquest dijous al flautista i intèrpret de flabiol sabadellenc Bernat Castillejo.

El guardó s’ha lliurat durant el concert de la Cobla Mediterrània Catalunya 1937. Música i dansa en temps de la República, dins del Fresc Festival. L’alcalde de Sabadell, Juli Fernàndez, juntament amb la presidenta de Joventuts Musicals, Joana Soler, han lliurat la sisena batuta d’honor a Bernat Castillejo, en reconeixement tant a la seva tasca docent, com d’intèrpret de flabiol i flauta travessera, pels treballs d’arranjament d’obres clàssiques per a cobla i de recerca i per la seva estreta vinculació amb Joventuts Musicals de Sabadell com a col·laborador.

Castillejo és professor de flauta travessera del Conservatori Municipal de Sabadell des de l’any 1985 i també dirigeix la Banda de Música de Sabadell, la Cobla Sabadell i la Cobla Mediterrània.

Les cinc primeres batutes d’honor han estat lliurades a Antoni Ros-Marbà (2006), Caixa Sabadell (2008), Josep Vila i Casañas (2010), Benet Casablancas i Domingo (2012) i Josep M.Serracant i Clermont (2014).

Foto portada: lliurament del guardó per part de l’alcalde de Sabadell a Castillejo. Autora: L. Manyosa.