Foto portada: un dels números de l'espectacle. Autor: David B

El nou espectacle del circ Raluy Legacy, en fotos

Centenars de persones ja han vist l’espectacle del circ Raluy Legacy a l’Eix Macià, on hi romandran fins el proper dilluns 17 d’abril.

El circ es va instal·lar a Sabadell la setmana passada i centenars de famílies ja hi han passat. Encara queden dies de representaicó, però. Es tracta d’una proposta fidel a la identitat: mantenir la tradició i l’esperit de circ combinant-lo, però, amb innovacions tècniques i una posada en escena cuidada. Segons fonts de la companyia, des del passat estiu han vist l’espectacle 150.000 espectadors a diversos municipis.

Si no podeu veure les fotos, podeu fer-ho a Flickr: ‘Circ Raluy Legacy‘.

Aquest dimarts, dimecres i dijous hi ha representació a les 18.30 hores. Dissabte se’n faran dues: a les 17 hores i a les 19.30 hores. Diumenge també doblen, amb sessió a les 12.15 i les 17 hores. El Raluy Legacy tanca l’estada a Sabadell dilluns, a les 12.15 i les 17 hores. Presenten el seu espectacle de la següent manera: “un espectacle per adults que cap nen s’hauria de perdre”.

Promoció: sortegem 20 entrades dobles pel divendres 14 d’abril

Després de l’èxit de la promoció la setmana passada, el Circ Raluy Legacy ha tornat a posar a disposició de la comunitat d’usuaris de iSabadell entrades dobles per la funció del divendres 14 d’abril a les 19.30 hores. En aquest cas, es tracta de 20 entrades dobles.

Si esteu interessats en participar al sorteig, només us heu de donar d’alta al butlletí de notícies diari de iSabadell mitjançant el formulari que adjuntem. Si ja esteu donats d’alta al butlletí i voleu participar a la promoció, ens heu d’escriure un correu electrònic a promocions@isabadell.cat (necessitem nom, cognoms i DNI) i també formareu part del sorteig. Tot abans de les 23.59 hores de dimecres 12 de març. Atenció: només tindrem en compte aquells correus de persones que ja estan donades d’alta al butlletí. Les persones que enviïn el correu i no es donin d’alta al butlletí no seran tingudes en compte.

Dijous publicarem el nom dels guanyadors a les nostres xarxes socials, us enviarem un correu personal notificant-vos que heu guanyat i farem arribar el vostre nom i contacte a l’organització. Podreu recollir l’entrada doble una estona abans de la funció a la mateixa carpa. Cal esmentar que els menors de tres anys poden entrar de forma gratuïta si seuen amb els adults.

Dóna d’alta AQUÍ!

* camp obligatori
Email Format