Amors d'estiu. Autor: cedida.

El Quartet Brossa actua amb Judit Neddermann en el Fresc Festival

Fresc Festival patrocina aquesta secció
Fresc Festival patrocina aquesta secció

El Quartet Brossa amb la cantant Judit Neddermann presenten el concert Amors d’estiu, amb peces de Schubert, combinades amb altres cançons per tractar tants estils musicals com sigui possible.

Amors d’estiu és un concert que passa per diferents autors i diversos estils musicals. “Va des de Leonard Cohen, Sex Pistols, Serrat i John Legend, entre altres” al compositor Franz Schubert, explica Aleix Puig, violí del Quartet Brossa. El nom del grup és un homenatge a l’artista Joan Brossa.

Des de la sonoritat clàssica busquem la interacció amb diferents estils musicals, ja siguin músiques del món, hip-hop, pop, música electrònica i músiques contemporànies, tot tipus de música”, assegura Puig.

El Quartet Brossa presenta un concert en què el cant és tan protagonista com l’orquestra. Judit Neddermann canta Schubert, en un exercici que Puig explica que “és molt lluny de la seva zona de confort, però el resol no només de manera fantàstica sinó aportant grans dosis de personalitat”. La intervenció de la cantant fa que aquestes cançons prenguin un aire més pop, folck i jazz, segons Puig. A Neddermann l’acompanya l’orquestra del Quartet, formada per dos violins, una viola i un violoncel.

Amors d’estiu centra gran part del seu repertori en les històries d’amor i desamor del Viatge d’hivern del mateix Schubert. Puig explica a iSabadell que el quartet ofereix una visió “més lúdica de la música”, i que tracta a Schubert de la mateixa manera “juganera” que la resta d’artistes. La selecció de cançons del vienès són en català, traduïdes per Miquel Desclot i amb els arranjaments propis del grup.

FITXA TÈCNICA

NomAmors d’estiu.
Companyia: Judit Neddermann i Quartet Brossa.
Gènere: Música.
Data: 20 de juliol del 2017.
Hora: 22 hores.
Lloc: Amfiteatre dels Jardinets de l’Espai Cultura Fundació Sabadell 1859.
Preu: 20 euros.
Venda d’entrades: Per internet a Codetickets o presencialment a la taquilla de l’Espai Cultura Fundació Sabadell 1859 (c/ d’en Font, 25, Sabadell).

Foto portada: Judit Neddermann, en una imatge promocional. Autor: cedida.