Foto portada: Traore, a París. Autor: Patrick Muller via Flickr.

El Raluy Legacy torna a Sabadell amb novetats

Des del proper dimecres 28 de març i fins diumenge 8 d’abril torna a Sabadell el Circo Raluy Legacy. Ho fa a l’Eix Macià i amb novetats: el freestyler Iya Traore, exjugador del Paris Saint Germain que va deixar el futbol per fer-se campió del món d’aquesta disciplina. iSabadell sorteja 10 entrades dobles per a la funció de dijous 29 de març a les 18.30 hores.

Traore és la principal novetat d’un espectacle que ja va atraure centenars de sabadellencs i vallesans la setmana santa passada. Ara ofereixen 15 funcions. El Circo Raluy Legacy és tot un tribut al circ clàssic que combina tradició i modernitat. El seu darrer espectacle ha estat vist per més de 300.000 espectadors a 40 ciutats diferents durant l’últim any, segons fonts de la companyia i es presenta com un espectacle per a adults que cap nen s’hauria de perdre.

A més de les actuacions el Circo Raluy Legacy és conegut i reconegut per l’encant dels seus carruatges retro, una cafeteria ubicada en una de les caravanes, una carpa clàssic i un orgue ja més que centenari. Més un circ-museu que un circ sense adjectius, però adaptat als nous costums i en actualització.

iSabadell sorteja 10 entrades dobles per al 29 d’abril

El diari digital de Sabadell posa a disposició de la seva comunitat d’usuaris una desena d’entrades dobles per a la funció del dijous 29 d’abril a les 18.30 hores. Què cal fer per participar-hi? Us heu de donar d’alta al nostre butlletí abans de les 23.59 hores del dimarts 27 d’abril. Per donar-vos d’alta heu de clicar al següent enllaç: ‘Vull rebre el butllellí diari‘, i omplir els camps.

Si ja sou subscriptors del butlletí, ens heu de fer un correu a promocions@isabadell.cat esmentant que voleu participar a la promoció i ja esteu donats d’alta al butlletí. Però atenció: si envieu el correu i no esteu donats d’alta al butlletí, no podrem tenir en compte els vostres noms.

Com sabreu si heu guanyat?

Dimecres 28 de març publicarem el nom dels guanyadors a les nostres xarxes socials, us enviarem un correu personal notificant-vos que heu guanyat i farem arribar el vostre nom i contacte a l’organització.

Dijous 29 de març podreu recollir les invitacions a les taquilles, recomanant-vos que hi aneu una estona abans. Haureu de tenir en compte que les entrades són dobles. Si voleu anar més de dues persones juntes haureu de comprar les entrades restants a les taquilles del circ, on recollireu les invitacions. En tot cas, seureu junts. El Circ Raluy Legacy informa que tots els infants paguen entrada si no tenen menys de dos anys. El preu de les entrades és a partir de 10 euros, excepte el dia de l’espectador. I la compra es va a través de la web o a les taquilles del circ.

Foto portada: Iya Traore, a París. Autor: Patrick Muller via Flickr.