Coordinadora de Músics de Sabadell

El rock omplirà de ritme el parc de Can Gambús

El proper 18 d’octubre l’espai central del parc de Can Gambús acollirà un concert gratuït de diferents estils de rock organitzat per la Coordinadora de Músics de Sabadell.

El Sabadell Acció Musical Rock Festival s’iniciarà el proper dissabte 18 d’octubre a partir de les 7 de la tarda i s’allargarà fins les 3 de la matinada. El Festival comptarà amb diversos estils de rock i amb grups sabadellencs i també de fora de la ciutat.

Durant el Festival el públic podrà gaudir dels concerts de Motörhits (grup tribut a Motörhead) i LGP (ex-Sangtraït) com a caps de cartell, Tancat per Defunció com a grup destacat de Sabadell i tres grups que formen part de la Coordinadora de Músics de Sabadell (CMS), el grup de punk-rock Chaos Control, Xarrupa que Vessa que realitzen un ‘rock catxondo’ en català i el rock ‘descontrolat i descarat’ de Boris Junankarloff y el Puto Kaos.

Per aquest any 2014 la Coordinadora de Músics de Sabadell “ha volgut organitzar un esdeveniment de gran format, amb menys concerts però amb més qualitat” ha assegurat el seu president, Santi Plaza.

Concurs de guitarristes

El Festival comptarà també amb un concurs de guitarra, amb les inscripcions obertes. De tots els guitarristes que es presentin, el jurant farà una preselecció de sis participants que tocaran el dia del Festival, passant tres d’ells a la final. Els finalistes del concurs tocaran entre els diferents grups que toquin al concert.

Reivindicació d’espais

Després del tancament de ‘La Sala’, l’únic espai on es podien celebrar concerts de rock a la ciutat de Sabadell, els membres de la Coordinadora de Músics de Sabadell, han reivindicat un espai perquè els grups de rock puguin tocar, ja que la ciutat “no disposa de cap espai ni públic ni privat”. Els grups que fan rock, metal o punk, entre altres estils, necessiten qüestions tècniques i d’espai específiques que fa que no puguin tocar en determinats llocs on si ho poden fer altres tipus de formacions.

Foto portada: Membres de la Coordinadora de Músics de Sabadell i dels grups participants al Festival. Autor: David B.