Els Pastorets Sant Vicenç

El Sant Vicenç aconsegueix 10 mil euros per renovar l’escenografia de ‘Els Pastorets’

El Teatre Sant Vicenç ha aconseguit els 10 mil euros que necessita per renovar la posada en escena de Els Pastorets. El passat mes de juny va iniciar una campanya de microfinançament a través de la plataforma Tot Suma amb l’eslògan 10mili+. A dos dies d’acabar el termini, han aconseguit l’objectiu.

La campanya de micromecenatge es va iniciar el passat mes de juny amb l’objectiu de renovar i millorar la posada en escena de l’obra de Josep Maria Folch i Torres, Els Pastorets. Amb els diners recaptats volen posar l’obra a l’alçada dels altres espectacles que té el Centre Sant Vicenç. També han sol·licitat una subvenció a la Diputació de Barcelona per dur a terme aquesta renovació.

Aquest any fa 75 que es va estrenar, acabada la guerra, l’obra de teatre al barri de la Creu Alta. Amb la renovació, es vol reivindicar aquesta obra i plantejar un espectacle amb perspectives de futur, això si, sense perdre mai de vista la seva essència.

Millora de l’escenografia

Es renovaran els decorats i es llençaran els més envellits per substituir-los per elements corporis. A més, potser introdueixen cametes rígides integrades a l’estètica de cada escena i introduir elements tècnics nous.

Foto portada: Els Pastorets Sant Vicenç. Autor: David B.