No són maneres de tractar una dona

El Sant Vicenç recupera l’orquestra en directe per a ‘No són maneres de tractar una dona’

El teatre Sant Vicenç ha estrenat amb gran afluència d’espectadors el muntatge que compartirà escenari amb ‘La família Addams’.

No són maneres de tractar una dona, és un thriller còmic musical dirigit per Marcel Castillejo, Francesc Rocamora i Joel Signes, basat en una novel·la de William Goldman.

El musical compta amb els actors del Centre, Llorenç Costa, Marcel Castillejo, Sílvia Artigas i Cristina Barbero, que dóna vida a cinc personatges diferents. En la part musical, el muntatge compta amb onze músics que interpreten en rigorós directe les complicades melodies de les diferents escenes, on els intèrprets també canten en directe.

L’obra explica la història d’un policia mediocre i insegur que intentarà atrapar i resoldre el cas de Christopher Gill, un actor novaiorquès fracassat, fill d’una antiga i cèlebre diva, que pretén aconseguir fama a qualsevol preu, fins al punt de convertir-se en un assassí en sèrie. Disfressat i interpretant diversos papers, cometrà crims per aconseguir sortir a les portades dels diaris.

El muntatge compta amb una curiosa posada en escena, els diferents espais on passa l’acció es diferencien pels diferents colors que prenen uns panells retroiluminats, que van canviant de color segons l’espai o escena que es representa.

Representacions

No són maneres de tractar una dona, es representarà els propers 17, 18, 24, 25, 31 de març i 1 d’abril a les 22 hores al teatre Sant Vicenç. Aquest musical comparteix escenari amb la darrera estrena del teatre Creualtenc, La Família Addams que es pot veure els dies 19, 26 de març i 2, 8 i 9 d’abril, els dissabtes a les 22 hores, els diumenges a les 11:30 i a les 6 de la tarda.

Foto portada: una imatge de l’estrena. Autor: David B.