El Teatre del Sol recupera ‘Joseph’ 10 anys després

Torna a l’escena sabadellenca el text de Tim Rice i Andrew Lloyd Webber que es va representar amb gran èxit tot just fa 10 anys al Teatre del Sol.

El nou muntatge Joseph i l’increïble abric en technicolor dirigit per Ramon Ribalta, la direcció musical d’Oleguer Alguersuari i la direcció coreogràfica de Montse Argemí, ha començat les seves funcions amb tres prèvies aquest cap de setmana.

L’estrena del musical serà aquest dissabte a les 6 de la tarda i arriba al Teatre del Sol amb aires renovats, elements més moderns i amb algunes innovacions tècniques a l’escenari i millores en la il·luminació, respecte a la seva estrena en el mateix teatre fa 10 anys. El director de Joseph, Ramon Ribalta, ha assegurat que li fa “molta il·lusió tornar a estrenar aquest musical després de tants anys de la seva estrena i encara més amb tot aquest equip que el forma”.

Més que dirigir el que faig és coordinar les persones que treballen en aquest musical. Hi ha molta gent al darrera amb un nivell altíssim; un director musical, una coreògrafa, tècnics…”

L’elenc el formen cares força conegudes del teatre sabadellenc, entre elles destaquen Cristina Barbero, Joan Baptista Torrella, Alba Valero, Bruna Feliciano, Èric Alés, Marcel Castillejo o Llorenç Costa.

Joseph i l’increïble abric en technicolor està basat ens els capítols 37-46 del Gènesi, Joseph explica la història d’un dels dotze fills de Jacob, envejat pels seus germans per ser el preferit del seu pare.

Representacions

El muntatge que s’estrena aquest dissabte, es representarà al Teatre del Sol els dissabtes a les 18 hores i a les 21:30 hores i diumenges a les 18 hores. Els dies 30 i 31 de desembre no hi haurà funció.

Ve de nou prorroga funcions

Degut a l’èxit del muntatge Ve de nou de la companyia Estrena Morena, la Biblioteca del Teatre del Sol prorroga les funcions el proper cap de setmana, els dies 1 i 2 de desembre. Divendres a les 21:30 hores i el dissabte a les 20 hores.

Foto portada: un moment de Joseph i l’increïble abric en technicolor. Autor: David B.