The Velveteen Rabbit

El teatre londinenc fa estada al Principal

El muntatge The Velveteen Rabbit de Unicorn Theatre de Londres, la principal companyia teatre infantil de la capital del Regne Unit, després de passar per Nova York amb gran èxit aterra a Sabadell de la mà de La Sala.

Després que la companyia hagi fet sis representacions al Teatre Principal per a escolars de la ciutat, aquest cap de setmana obre les sessions al públic familiar de la ciutat amb dues sessions, el dissabte 16 i diumenge 17 d’abril a les 18 hores.

El muntatge, en llengua anglesa, explica una commovedora història sobre els valors de l’amistat i els vincles emocionals que mouen les persones i compta amb l’ús intel·ligent de la comèdia i alguna picada d’ullet a les pel·lícules mudes. El somni d’un conill de vellut de convertir-se en un animal real i ser el protagonista dels jocs d’un noi jove. La directora de The Velveteen Rabbit, Purni Morell, presenta una història sorprenentment moderna, però amb girs al teatre clàssic.

Quan em vaig topar amb el conte fa uns anys vaig pensar que faria un gran espectacle i tenia clar qui faria de conill. Perquè, fins ara, quan s’havia adaptat el text per a teatre s’havia utilitzat un peluix, i per a mi és molt important que tant el nen com el conill fossin actors”, ha assegurat Morell.

A l’obra s’hi troba la música composada per Jason Carr interpretada en directe al piano per Paul Moylan, Aquesta peça de teatre londinenc, només es podrà veure aquest cap de setmana al Teatre Principal de Sabadell.

Foto portada: un moment de la representació. Autor: David B.